Известие

Collapse
No announcement yet.

покупка на 166 2.4 jtd

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Красавица !! Да ти е честита още един път и много безаварийни километри
    Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
    Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Мерси.
      Само където оставих задна дясна врата отключена,не нарочно а не може да се заключи.Лоста потъва а е отключена,само с ключ мога да я заключвам,с дистанционото заключва и отключва веднага .Не ми тръгна на добре
      Last edited by popaay; d.m.y г., 22:56.

Comment

Просто перфектна ! ! ! Честито и от мен !
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
          Мерси.
          Само където оставих задна дясна врата отключена,не нарочно а не може да се заключи.Лоста потъва а е отключена,само с ключ мога да я заключвам,с дистанционото заключва и отключва веднага .Не ми тръгна на добре
          Задна дясна врата няма патрон , за да я заключиш с ключа .. иначе сигурно е откачено лостчето на бравата вътре не е страшно
          Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
          Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

ЧЕстито на колегата. Мене тази 166 многоми хареса.ТОп екстри с махагона и подгрев на седалките.. Ако ми кажеш че и печка имаш Браво..
            Alfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех

Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04

Comment

Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщение
              ЧЕстито на колегата. Мене тази 166 многоми хареса.ТОп екстри с махагона и подгрев на седалките.. Ако ми кажеш че и печка имаш Браво..
              Нямам печка,но не е болка за умиране.

Comment

Честито, колега! Ще ползвам темата да попитам има ли шанс да попадна на добра 166 2,4 ЖТД за около 5500. Целя се в '98-'00 година, не държа да е кожа. Модела страшно ми харесва, бях се засилили към 2.0 ТС после прочетах тук, че тези мотори не издържат много. Ще съм благодарен за всякаква помощ. И какво мислите- нов внос или от тук?
                Alfa 166 2.0 16V TS 114kw

Comment

Ще ползвам темата да попитам има ли шанс да попадна на добра 166 2,4 ЖТД за около 5500. Целя се в '98-'00 година, не държа да е кожа.

Не.
                  AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

Колега kamazadjiq, покупката на кола е и голяма доза късмет. За тези пари ще ти трябва в повече от него.
                    За да не съм голословен погледни по колко вървят в немското мобиле.
                    безплатни обяви
                    Моята 166

Comment

Честито колега!Със здраве и мерак да си я караш.Много безаварийни и щастливи моменти с нея!На първо четене колата е супер и гледай от мерак да не развалиш автомобила.Редовно каране,хубаво масло и качествено гориво му е майката,всичко друго(тук тракнала,там тропнала) е от лукавия...

Comment

Поздравления за покупката - много безаварийни километри да направиш с нея ).

по повод на читава 166 за 5500: колега, аз моята я взех за 4000 на 15.09 - досега за ремонти дадох 5500 (колкото ти си приготвил ))) това е със застраховки и сменя на ходовите задница и предница - но не съжалявам грам, защото това е колата..
                        Last edited by kpmaster; d.m.y г., 17:28.
                        Возя се с 159 1.9 JTDm 150
                        Първата алфа любов: 166 2.4 JTD '99 - EX

Comment

Първоначално публикувано от kamazadjiq Покажи съобщение
                          Честито, колега! Ще ползвам темата да попитам има ли шанс да попадна на добра 166 2,4 ЖТД за около 5500. Целя се в '98-'00 година, не държа да е кожа. Модела страшно ми харесва, бях се засилили към 2.0 ТС после прочетах тук, че тези мотори не издържат много. Ще съм благодарен за всякаква помощ. И какво мислите- нов внос или от тук?
                          Ами аз моята я купих за 4800 от 5400 обявена цена.
                          Смукнах заради ходовата част ,почти всички маншони са за смяна и някой накрайник.

А какво масло да слагам10w40 ли?
                          Ох как мога да настроя часа на ИЦС.

Comment

Първоначално публикувано от popaay Покажи съобщение
                            Ами аз моята я купих за 4800 от 5400 обявена цена.
                            Смукнах заради ходовата част ,почти всички маншони са за смяна и някой накрайник.

А какво масло да слагам10w40 ли?
                            Ох как мога да настроя часа на ИЦС.
                            Масло или WR или Turbodiesel на Selenia а за часа ти давам жокер веднага, скубеш навигацията и сверяваш иначе няма как. После можеш да си я закачиш отново, обаче ако завреш диск в навигацията попадаш в Дежавю т.е. операцията със сверяването се повтаря.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Да ти е честита колата,колега,наскоро и аз се оборудвах с втора,няма да съжаляваш
                              Alfa 155 1.7,1.8 ex
                              Alfa 166 2.4 3 ex
                              155 1.8 MY 95 sport

Comment

Working...
                              X